1

Αναδιανομή των ελάχιστων γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν μείνει υπόλοιπα από την προηγούμενη διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Μυτιλήνης, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης και στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (TEBA)», θα πραγματοποιήσει  αναδιανομή των ελάχιστων γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν μείνει υπόλοιπα από την προηγούμενη  διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ. Η αναδιανομή αφορά μόνο την Δ.Ε της Μυτιλήνης και τις οικογένειες από 3 μέλη και πάνω.

Η αναδιανομή θα πραγματοποιηθεί   στο χώρο της στην ΕΨΥΠΑΛ στο Καρά Τεπέ από τις 09:00  έως και 12:00 την Τετάρτη 02/03/2022.

Παρακαλούνται οι  ανωτέρω  δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ να λαμβάνουν και να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας για τη μη  διασπορά του κορωνοϊου,  κατά  την παραλαβή των προϊόντων, και  να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και την εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας).

Επιτρέπεται να παραλάβει οποιοδήποτε μέλος που αναγράφεται στην αίτηση του ωφελούμενου με ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο) απαιτείται εξουσιοδότηση (με γνήσιο υπογραφής) και επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου.