1

Ασφαλτόστρωση δημοτικής οδού από εκκλησία Αγίου Γεωργίου έως διασταύρωση επαρχιακής οδού Θερμής-Πηγής στην περιοχή “Χριστός”

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

 

Τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από την εν ισχύ νομοθεσία για την ανάθεση του έργου, να υποβάλλουν τις προσφορές τους, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος «ΕΣΗΔΗΣ- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ», για το παρακάτω έργο:

«ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓIOY ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΡΜΗΣ – ΠΗΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ “ΧΡΙΣΤΟΣ”», που θα εκτελεστεί στην περιοχή της ΔΕ Θερμής και αφορά τη βελτίωση δια της ασφαλτόστρωσης της υφιστάμενης δημοτικής οδού που ξεκινά από την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και οδηγεί στην διασταύρωση επαρχιακής οδού Θερμής – Πηγής στην περιοχή ¨Χριστός¨, με μήκος προς ασφαλτόστρωση 1.700μ. (CPV: 45233222-1 Κατασκευαστικές εργασίες για έργα οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης). Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε τρεις (3) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις ΣΑΤΑ του Δήμου Μυτιλήνης (K.A.Ε. 30.7335.0048) και υπόκειται σε όλες τις σχετικές κρατήσεις υπέρ τρίτων και Δημοσίου, νόμιμους φόρους, τέλη, εισφορές κλπ..

Ο Προϋπολογισμός του έργου (εκτιμώμενη αξία της σύμβασης) ανέρχεται σε 60.000,00 € πλέον Φ.Π.Α. 17%, 70.200,00 με Φ.Π.Α. 17%.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 28-07-2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 31-07-2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00.

Αναλυτικά

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Η Μελέτη