1

Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας στις Δ.Ε. Μυτιλήνης, Λ. Θερμής, Γέρας και Πλωμαρίου του Δήμου Μυτιλήνης μετά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 12-2-2024

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από την εν ισχύ νομοθεσία για την ανάθεση του έργου και που είναι μέλη στο Μητρώο Εργοληπτών-Μηχανημάτων-Οχημάτων και Εξοπλισμού , να υποβάλλουν τις προσφορές τους για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας στις Δ.Ε. Μυτιλήνης, Λ. Θερμής, Γέρας και Πλωμαρίου του Δήμου Μυτιλήνης μετά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 12-2-2024», το οποίο θα εκτελεστεί στη Δ.Ε. Μυτιλήνης, Λ. Θερμής, Γέρας, και Πλωμαρίου του Δήμου Μυτιλήνης και αφορά στην αποκατάσταση τμημάτων της αγροτικής οδοποιίας που λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν τις παραπάνω Δημοτικές Ενότητες προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στην βατότητα της Αγροτικής Οδοποιίας με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η κυκλοφορία τους από τους αγρότες και κτηνοτρόφους. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σύμφωνα με την υπ΄άριθμ. 44/2024 απόφ. της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Μυτιλήνης,  μόνο τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που προσκαλούνται με την παρούσα και είναι εγγεγραμμένα στο νέο Μητρώο Εργοληπτών – Μηχανημάτων, Οχημάτων και Εξοπλισμού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Μυτιλήνης για την περίοδο 01/01/2024 έως 31/12/2025 και δραστηριοποιούνται στην κατηγορία έργου ΟΔΟΠΟΙΙΑ.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η  30-04-2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00.

Αναλυτικά: