1

Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών & καταπολέμηση της βίας. Λειτουργία Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Μυτιλήνης» – Προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών

Ο Δήμος Μυτιλήνης  ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια με τίτλο «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών & καταπολέμηση της βίας. Λειτουργία Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Μυτιλήνης» – Προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών, προϋπολογιζόμενης αξίας ποσού: 2.555,00 ευρώ άνευ  Φ.Π.Α. 17%.

Με την αριθ. πρωτ. 17915/31-05-2024 Απόφαση του Δημάρχου (ΑΔΑ: ΨΧΗΡ46ΜΓΘΓ-6ΣΠ) εγκρίθηκαν η διενέργεια της προμήθειας/υπηρεσίας με απευθείας ανάθεση και οι τεχνικές προδιαγραφές της σύμβασης, οι οποίες επισυνάπτονται στην παρούσα πρόσκληση. Σχετική η αριθ. 52/2024 Τεχνική Περιγραφή της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. Οι προσφορές υποβάλλονται για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια στο πρωτόκολλο του Δήμου, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, μέχρι την 10η μηνός Ιουνίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30.

Αναλυτικά: