1

Υπογραφή σύμβασης για τη εκπόνηση μελέτης για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση του αρδευτικού δικτύου Λάμπου Μύλων

Υπεγράφη σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και εκπρόσωπο του αναδόχου η σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Εκσυγχρονισμός – Βελτίωση Αρδευτικού Δικτύου Λάμπου Μύλων», παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Δ.Ε. Ευεργέτουλα Αντώνη Δάλα, της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Λάμπου Μύλων Αναστασίας Παλιβάνη και των Προϊσταμένων των Τμημάτων Αναθέσεων & Διαγωνισμών Κατερίνας Αραμπατζή και Υδραυλικών & Εγγειοβελτιωτικών Έργων Μαρίας Πιαλλέ.

Ο προϋπολογισμός για την εκπόνηση της μελέτης είναι 170.397,36 ευρώ περιλαμβανομένου Φ.Π.Α. και καλύπτεται από πόρους του Δήμου Μυτιλήνης.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Είναι μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα, καθώς με την υπογραφή της σύμβασης για την εκπόνηση μελέτης για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση του αρδευτικού δικτύου Λάμπου Μύλων δρομολογείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του οικισμού. Στόχος μας είναι να έχουμε την μελέτη έτοιμη το συντομότερο δυνατό, για να είμαστε σε θέση να περάσουμε στο επόμενο βήμα, εκείνο της ένταξης του έργου σε χρηματοδοτικό εργαλείο».