1

Συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά περιόδου 2024-2025

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πρωτογενούς Τομέα προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά περιόδου 2024-2025, στη θέση «Πάρκο Αγίας Ειρήνης», για το χρονικό διάστημα από 11/12/2024 έως και 03/01/2025, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης αίτηση καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/11/2024 (ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 15:00):

  • για πωλητές, υποβάλλεται υποχρεωτικά και αποκλειστικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος Ο.Π.Σ.Α.Α. (https://openmarket.mindev.gov.gr)  στην αρμόδια αρχή, πραγματοποιώντας είσοδο με τους προσωπικούς τους κωδικούς taxisnet. Η υπογεγραμμένη αίτηση και τα συνημμένα δικαιολογητικά θα αναρτώνται στα πεδία της εφαρμογής σε μορφή pdf. Κατατιθέμενες αιτήσεις εκτός του συστήματος Ο.Π.Σ.Α.Α ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ στους πίνακες εγκεκριμένων συμμετεχόντων.
  • Για εθελοντικούς συλλόγους – ψυχαγωγικά παίγνια – πλανητάριο, υποβάλλεται στο πρωτόκολλο του Δήμου Μυτιλήνης που υδρεύει επί της οδού Ελ.Βενιζέλου 13-17.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

– προς εξυπηρέτηση των αιτούντων και την αποφυγή λανθασμένων συμμετοχών, η   αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ΠΡΩΤΑ θα προσκομίζονται για ΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ στο Γραφείο του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, στο 1ο όροφο του Δημαρχιακού Καταστήματος, επί της οδού Ελ.Βενιζέλου 13-17.

– Ωστόσο, τονίζεται ότι η ορθή υποβολή τους στο Ο.Π.Σ.Α.Α θα γίνεται με  αποκλειστική ευθύνη κάθε συμμετέχοντος, της υπηρεσίας ουδεμίας ευθύνης φέρουσας.

Η Χριστουγεννιάτικη αγορά με παράλληλη λειτουργία ψυχαγωγικών παιγνίων, θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 11 Δεκεμβρίου  2024 έως 03 Ιανουαρίου 2025.

Αναλυτικά: